Pagina bouwen

Onze pagina bouwer(editor) van Divi

Wij raden je aan om voor ons zelf gekozen editor te kiezen, hiermee kan je veel meer dingen voor elkaar krijgen en het is stuk makkelijker.

Aan de hand van welke pakket je gekozen heb, hebben wij zelfgemaakte modules aangemaakt en waarin basis modules altijd standaard erbij zitten, inplaats van dat je de standaard editor aanklik, klik je nu op Divi opbouwfunctie.

Onze editor geeft je de mogelijkheid, alles wat je bouwt, bewerkt, instelt te zien krijgt, dit noemen wij een front-end interface. Waarbij je bij de standaard editor van WordPress, alleen de back-end interface inziet, Bij standaard editor heb je alleen zicht bij de teksten / afbeeldingen, verder bijna niks. Je ziet hierdoor ook niet onze zelfgemaakte modules. Daarom raden wij aan om onze editor te gebruiken.

Nu klik je op de Divi opbouwfunctie gebruiken.

Daarna kan je ervoor kiezen om de pagina zelf te maken of een zelf gemaakte pagina te kiezen of een bestaande pagina kopiëren en invoegen.

 

 

Voor dit voorbeeld klikken we op “Build from scratch”.
Met de Divi opbouwfunctie heb je een drag en drop systeem en je kan zien wat je doet. Voorbeeld hieronder:

Vergeet niet om de pagina opslaan, rechts onderin zie je dan een knop opslaan of save

Als je geen opslaan/save knop ziet, zorg dat je het menu open klapt door op de knop met de 3 puntjes in het midden te klikken, die onderaan bevind.